Traveller Coach
Marianne Visbeen
 
 
 

                        


Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets met me delen?  Voel je vrij om contact met me op te nemen. 

Do you have questions, remarks or is there something you want to share with me. Feel free to contact me 

mj.visbeen@gmail.com 

www,facebook.com/metaandachtvoorjou 

KvK 73968064  


Over mij 

Mijn persoonlijke missie is om vrij te zijn in verbinding met mezelf en anderen. Maar wat betekent dat eigenlijk? 

Voor mij betekent vrijheid dat ik mezelf kan zijn in verbinding met andere mensen. Vertrouwen op mijn intuïtie en écht doen wat ik graag wil doen. Met plezier en inspiratie nieuwe dingen in mijn leven creëren waar ik blij van wordt. 

Met vertrouwen en moed mijn wensen realiseren. ongeacht wat mijn omgeving daarvan vindt. Dat is best moeilijk en soms ook pijnlijk, vooral als het tegen de mainstream indruist of anders is dan wat er van je verwacht wordt.

En dan....toch doen! 

Mijn kernwaarden zijn vrijheid, plezier, creativiteit, liefde en verbinding. Ik wil een verschil maken in het leven van andere mensen. Jou helpen te (her) ontdekken wat je graag wilt doen, welke richting op te gaan, veranderingen tot stand laten komen en wensen concreet in te vullen door er stap voor stap mee aan de slag te gaan. 

Ik help jou om op een andere manier naar de situatie en jouw verhaal te kijken. Creatief en Out of the Box

About me

My personal mission is to be free in  connection with myself and others. But what does that acually mean?

For me, freedom means that I can be myself in connection with other people. To trust my intuition and really do what I want to do. Create new things in my life that make me happy in a fun and inspirational way. 

With confidence and courage I realize my wishes, regardless of what my environment think of it. This is quite difficult and at times also painful, especially if it goes against what is mainstream or is not what people expect from you.

But then... do it anyway! 

My core values are freedom, pleasue, creativity, love and connection. I want to make a difference in people's lives. I will help you to find out what is really important in your life,  which direction you want to go, realising changes and wishes come true. Making it happen by taking action step by step.

I will help you to look at your situation in a different way. Creative and Out of the Box ! 


Verbinden en Samenwerken 

Op ons levenspad en de relaties die we met anderen hebben staan emoties soms in de weg om verder te komen, wensen te realiseren én op een liefdevolle manier met elkaar te communiceren. Maar wat als die negatieve emoties juist een positieve boodschap hebben die je als kracht kunt inzetten om een blijer en vrijer leven te kunnen leiden?

Vanuit deze interesse zijn de wegen van mij en Dimphy Noordermeer bij elkaar gekomen. Zij is coach én communicatie-expert op het gebied van emoties. Na het organiseren van enkele online videomeetings over het omgaan met emoties zijn we een samenwerking aangegaan om met workshops, trainingen en opleidingen dit gedachtegoed verder te verspreiden en in de praktijk toe te passen. In je werk en/of persoonlijke leven. 

De eerste online minitrainingen zijn met succes van start gegaan. Elke maand start er een training met drie online-bijeenkomsten. We behandelen de boodschappen van emoties, het herkennen en ermee communiceren. Daarnaast bieden we een complete training én opleiding tot communicatie-expert aan op het gebied van emoties. De  basis hiervoor is het boek van Dimphy:  "Eindelijk Begrepen, de boodschap van onze emoties". 

We hebben op facebook een groep EMOTIONS aangemaakt waar je meer informatie kunt vinden. 

Je bent van harte uitgenodigd om lid te worden!  

www.facebook.com/groups/1270332699983

 

Mijn achtergrond 

Ik ben een HBO gecertificeerd Mental Coach gericht op persoonlijke groei en verandering. Dit heb ik aangevuld met cursussen conflictbemiddeling en mediation, narratieve therapie (de helende kracht van verhalen) en coachen bij hoog sensitieve mensen. 

Na de lerarenopleiding (Tekenen en Textiele werkvormen) en een universitaire studie aan de Erasmusuniversiteit (Master of Arts) heb ik 20 jaar gewerkt in advies- en managementfuncties bij de overheid op het terrein van cultuur en onderwijs.  Door mijn opgedane kennis,  werk- en levenservaring en de (verre) reizen die ik heb gemaakt is mijn koffer goed gevuld om jou te kunnen helpen bij de vragen die je hebt en je wensen te realiseren.

My background 

I am an HBO certified Mental Coach with the focus on personal growth and change. I supplemented this with courses in (conflict)mediation, narrative therapy (the healing power of stories) and coaching of highly sensitive people. 

Originally I am a teacher and master of arts. I have worked for 20 years in advisory and management positions by the government (culture and education). With my knowledge, work- and life experiences and the (far) journeys I have made, my suitcase is well stocked to help you with the questions you have and to make your wishes come true. 

https://www.linkedin.com/in/marianne-visbeen-94b0a615/